Oh man, wat ben ik ultiem gelukkig als alles samenkomt. Als ik van losse ingrediënten een overheerlijke, unieke soep kan brouwen. Figuurlijk dan. Verbinden is mijn doel en verhalen zijn mijn middel. Van schrijven en spreken tot adviseren en inspireren, van trainen en coachen tot acteren en presenteren. Als door-de-wol-geverfde-vakidioot en ondernemer ben ik via Het Storytelling Buro in staat om verfrissend effectief tot verrassende verhaaloplossingen te komen.

Het Storytelling Buro is mede-oprichter van het Storytelling Gilde.

Specifieke uitdagingen vragen om specifieke kennis en kunde. Storytelling is breed toepasbaar en altijd in ontwikkeling.  Het Storytelling Buro zet daarom met liefde haar uitgebreide netwerk van Storytelling-specialisten in. 

Zo werken wij samen met acteurs, sprekers, speechschrijvers, trainers, interviewers en verhalenvangers.


En wie is toch dat gekke paard? Nou, dat is onze super pega-pony. We houden van hem, maar laten we eerlijk zijn: als je kijkt naar de losse elementen klopt er geen hout van. Een zebrapoot. Een unicorn-hoorn. Pegasus-vleugels. Toch ziet hij er alles bij elkaar behoorlijk spetterend uit, vinden we. Dat is precies waarom onze pega-pony bij ons past. Wij maken van allemaal losse elementen power-pony’s. Waardoor mensen dan weer moeten lachen en wij blij zijn. We vertellen er graag meer over:-)

HOT OR NOT
‘Boekenwurm!’, ‘Brillenjood!’, ‘Stuutje!’. Ik had namen genoeg, maar mijn echte naam hoorde ik zelden van mijn klasgenoten uit groep 7. Ik was een typische ‘kneus’: bril met jampotglazen, een gigantisch martelwerktuig in mijn mond wegens schots-en-scheef gebit, pluizig blond haar dat bij vochtig weer een geheel eigen leven leidde. De kuif was in die tijd hot als hairdo, maar als ik foto’s van mezelf bekijk was het een duidelijke ‘not’. Buiten spelen was niet voor mij weggelegd, ik was bij lange na geen atleet en mijn kledingkeuze was op z’n zachtst gezegd opvallend te noemen. Al had ik het gewild, dan nog paste ik niet tussen, bij of met mijn klasgenoten. Ik herinner me het harde gefluister van een vriendin van mijn ouders: “Ik zou er maar een keer wat aan gaan doen. Want dat is niet gezond hoor, die dochter van jullie. Altijd alleen, de hele tijd met haar neus in de boeken. Veel te serieus voor haar leeftijd.”

“WORDS ARE HOW WE THINK. STORIES ARE HOW WE LINK.” (C. BALDWIN)

Het Storytelling Buro is mede-oprichter van -en aangesloten bij- Het Storytelling Gilde