We love stories. En niet alleen wij zelf: het is vooral ons brein dat dol is op verhalen. Of we nou naar een lekker opgebouwd verhaal luisteren of we de  gebeurtenis zelf meemaken: ons brein reageert praktisch hetzelfde. We leven mee, we ervaren, we verbinden. En precies die dingen zorgen ervoor dat we bereid zijn om in beweging te komen. We leven ons in, gaan mee met de gekozen koers, zijn toleranter… Allemaal zaken die een stuk tekst, kil concept of speech zonder story niet zo één-twee-drie voor elkaar krijgen. En een goed verteld verhaal dus wèl. Tja.

Stories move us.

MISSIE
Het Storytelling Buro brengt op een verrassende en soms onconventionele manier concepten tot leven. We zijn in staat om van losse puzzelstukjes een geheel te maken. Zelfs als er 2 zijn kwijtgeraakt. Wij zien iets bijzonders in alles wat leeft en kunnen chocola maken van pepernoten. Onze sprankeling is besmettelijk. We brengen mensen op een verfrissende en vakkundige manier in beweging via verhalen. We zijn nieuwsgierig, verbinden en geven richting. En bovenal: we zetten aan tot actie. Let’s go!

VISIE
Wij geloven in de kracht van verhalen. Met verhalen kunnen we de ander van mens tot mens aanspreken en daarmee inspireren tot beweging. Verhalen verbinden, versterken en verwonderen. We zijn ervan overtuigd dat de effectiviteit van Storytelling voor een groot deel afhangt van hoe een verhaal wordt verteld. Die hoe zorgt voor precies de sprankeling waardoor magie ontstaat. Maar dan in het echt, dus beter dan in sprookjes. Daarom combineren we onze kennis over verhalen, schrijven, opleiden, spreken en organisaties: om die magie te laten ontstaan en een twinkeling in ogen te zien. Bij lezers, bij opdrachtgevers, bij luisteraars, bij kijkers. Als het aan ons ligt: bij iedereen.

“GREAT STORYTELLING IS ALWAYS BUILT ON THE INTEGRITY OF ITS TELLER." 

PETER GRUBER