Leren, dat doe je door te ervaren. En als dat ervaren ook nog eens op een bijzondere manier gebeurt blijft het geleerde extra lekker plakken. Om die reden hebben we allerlei inspirerende en creatieve werkvormen ontwikkeld en, jawel, 2 spellen geproduceerd:

Het StorySpel© en Het Opstellingspel©.
De spellen zijn ontwikkeld samen met de fabuleuze Manon de Groot-van Gelder van buro ROOD. Daar zijn we trots op!

Ook wij doen alles op maat. Niet om je te pesten of omdat we geen prijslijst op onze site willen zetten. Maar gewoon: omdat we nou eenmaal goed willen luisteren zodat het verhaal klopt. Of dat nu voor een stuk tekst, een event, een concept of een workshop is. Laat dus vooral even weten waar je precies naar op zoek bent! No strings attached, want dat zou flauw zijn.

Vertellen kan via het contactformulier of via info@storytellingburo.nl.

“STORYTELLING IS ABOUT CONNECTING TO OTHER PEOPLE AND HELPING PEOPLE TO SEE WHAT YOU SEE.”

MICHAEL MARGOLIS

Het StorySpel© wordt gebruikt om verhalen te vinden, bestaande verhalen te verdiepen en om inzicht te krijgen in specifieke vertelkwaliteiten. Je kunt het spel gebruiken ter ondersteuning en inspiratie van anderen en voor het ontwikkelen van je eigen verhaal. Het kaartspel bestaat uit zes categorieën die je inzet om tot authentieke en prikkelende verhalen te komen.

Het Opstellingspel© is gebaseerd op de principes uit systemisch werk: het gaat er vanuit dat er achter de positie die we op verschillende plekken innemen systemen schuilgaan. Door zichtbaar te maken welke plek we innemen en welke plek we eigenlijk zouden willen innemen ontstaat inzicht en het vormt aanleiding tot gesprek. Het bord kan symbool staan voor allerlei omgevingen en onderwerpen.