kris-team

Aan alles wat ik doe liggen verhalen ten grondslag. Van schrijven en spreken tot adviseren en inspireren, van trainen en coachen tot acteren en presenteren. Als door-de-wol-geverfde-vakidioot en ondernemer ben ik via Het Storytelling Buro in staat om verfrissend effectief tot verrassende verhaaloplossingen te komen.

Het Storytelling Buro is mede-oprichter van het Storytelling Gilde en mede-eigenaar van blog-paradijs StorytellingMatters.

icon-linkedin  icon-facebook  icon-mail

specialisten

Specifieke uitdagingen vragen om specifieke kennis en kunde. Storytelling is breed toepasbaar en altijd in ontwikkeling.  Het Storytelling Buro zet daarom met liefde haar uitgebreide netwerk van Storytelling-specialisten in. 

Zo werken wij samen met logopedisten, adviseurs, acteurs, speechschrijvers, interviewers en verhalenvangers.

icon-linkedin  icon-facebook  icon-mail

trainers

Je vindt ze niet zomaar, maar wij hebben ze: inspirerende trainers met het vermogen groepen en organisaties te raken en ‘aan’ te zetten. Onze trainers zijn gemotiveerde vakmensen die in staat zijn om oprecht contact te maken, gericht feedback te geven en trainingsstof op zó’n manier over te brengen dat het daadwerkelijk beklijft.

icon-linkedin  icon-facebook  icon-mail

titel-verhaal-kris

Hot or Not
‘Boekenwurm!’, ‘Brillenjood!’, ‘Stuutje!’. Ik had namen genoeg, maar mijn echte naam hoorde ik zelden van mijn klasgenoten uit groep 7. Ik was een typische ‘kneus’: bril met jampotglazen, een gigantisch martelwerktuig in mijn mond wegens schots-en-scheef gebit, pluizig blond haar dat bij vochtig weer een geheel eigen leven leidde. De kuif was in die tijd hot als hairdo, maar als ik foto’s van mezelf bekijk was het een duidelijke ‘not’. Buiten spelen was niet voor mij weggelegd, ik was bij lange na geen atleet en mijn kledingkeuze was op z’n zachtst gezegd opvallend te noemen. Al had ik het gewild, dan nog paste ik niet tussen, bij of met mijn klasgenoten. Ik herinner me het harde gefluister van een vriendin van mijn ouders: “Ik zou er maar een keer wat aan gaan doen. Want dat is niet gezond hoor, die dochter van jullie. Altijd alleen, de hele tijd met haar neus in de boeken. Veel te serieus voor haar leeftijd.”

button-leesmeer

voor-wie-wij-werken

ministerie-van-financien buro-rood-werkgevers-logos-gemeente-den-haagburo-rood-werkgevers-logos-SDUburo-rood-werkgevers-logos-politielogo-bolburo-rood-werkgevers-logos-cak