geinspireerd-leren

Het Storytellingburo heeft de overtuiging dat leermomenten het beste bij blijven door te ervaren. Als dat ervaren ook nog eens op een bijzondere manier gebeurt optimaliseer je de kans op succes. Om die reden hebben we een keur aan inspirerende en creatieve werkvormen ontwikkeld en 2 spellen geproduceerd:

Het StorySpel© en Het Opstellingspel©.
De spellen worden actief ingezet tijdens onze trainingen.

vakwerk op maat

Naast onze open trainingen bieden we Storytelling op Maat. Afhankelijk van de vraag, de doelgroep en het te bereiken doel stellen we in overleg met de opdrachtgever trainingen en coachtrajecten samen. Daarnaast kunnen al onze open trainingen en masterclasses ook worden afgenomen door groepen/teams. We plannen daarvoor dan in  overleg geschikte data.

We luisteren graag naar je verhaal, neem dus gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of via info@storytellingburo.nl.

“STORYTELLING IS ABOUT CONNECTING TO OTHER PEOPLE AND HELPING PEOPLE TO SEE WHAT YOU SEE.”

MICHAEL MARGOLIS

het-story-spel

Het StorySpel© wordt gebruikt om verhalen te vinden, bestaande verhalen te verdiepen en om inzicht te krijgen in specifieke vertelkwaliteiten. Je kunt het spel gebruiken ter ondersteuning en inspiratie van anderen en voor het ontwikkelen van je eigen verhaal. Het kaartspel bestaat uit zes categorieën die je inzet om tot authentieke en prikkelende verhalen te komen. Het StorySpel© is niet los te koop.

het-opstellingspel

Het Opstellingspel© is gebaseerd op de principes uit systemisch werk: het gaat er vanuit dat er achter de positie die we op verschillende plekken innemen systemen schuilgaan. Door zichtbaar te maken welke plek we innemen en welke plek we eigenlijk zouden willen innemen ontstaat inzicht en het vormt aanleiding tot gesprek. Het bord kan symbool staan voor allerlei omgevingen en onderwerpen.